Horgos Andrea

Andrea a budapesti Külkereskedelmi Főiskolán a Külkereskedelmi Áruforgalmi Szakon szerzett diplomát mint okleveles külkeresdelmi üzemgazdász. 30 év szakmai és 25 év vezetői tapasztalata van a kiállítás és rendezvényszervezési iparágban. Pályáját az Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó Vállalat (IPV) Rendezvényszervezési Igazgatóságán kezdte rendezvényszervezőként. A MAHIR Kiállítás és Rendezvény Kft. ügyvezető igazgatójaként építette fel Magyarország egyik vezető cégét a kiállítás és rendezvény szakágban. Irányítása alá tartozott a teljes szakmai vertikum, közbeszerzési pályázatok, versenytárgyalások, szerződések, tervezési és kivitelezési munkafolyamatok és a kapcsolódó rendezvények teljes körű szakmai felügyelete és ellenőrzése.

Egyre élesedő versenyhelyzetben, stabilan nyereségesen és a tulajdonos érdekeit mindig szem előtt tartva vezette az aktuálisan rábízott céget.

Az évek során több száz munkatársat és számos részleget koordinált és mentorált.

Része volt a munkájának továbbá a teljes értékesítési folyamat menedzselése, a legnagyobb stratégiai piaci (leginkább külföldi) partnerekkel történő folyamatos kapcsolattartás, valamint az állami megrendelések mellett, piaci körülmények között, kiállítási standok eladása, résztvevők, partnerek toborzása külföldön és belföldön egyaránt.

Tanulmányok, továbbképzések

  • Budapesti Külkereskedelmi Főiskola, Külkereskedelmi Áruforgalmi Szak
    Okleveles külkereskedelmi üzemgazdász
  • Andrea 3 nyelven felsőfokon beszél

Szakmai tapasztalat

  • Cégépítés
  • Cégirányítás
  • Válságmenedzsment
  • Stratégiai és operatív vezetés

Írjon Horgos Andreanak!

Vegye fel a kapcsolatot Horgos Andreával, megkeresésére hamarosan emailben válaszolunk!

    Vegye fel velünk a kapcsolatot!