Széchenyi 2020

Ignát László Ákos

Ignát László Ákos

Ignát László Ákos

Termelésirányítási igazgató, Ügyvezető - Instrum

László a Széchenyi István Egyetemen szerzett gépészmérnök diplomát Győrben 1996-ban. Ezt követően a Wallis csoporton belül a Saab személygépjárművek szervizhálózatának fejlesztéséért és vezetéséért volt felelős a kelet-közép európai régióban. Ezen felül további, ismert, prémium gyártó (Antonio Carraro, Toro, Caterpillar, Crown, Nedcon) független importőri szerviztevékenységét irányította az elmúlt években.

Idejekorán felismerve a menedzsment és gazdasági folyamatok fontosságát, 2004-ben MBA diplomát szerzett, hogy még jobban értse a gazdasági társaságok eredményes működésének alapjait.

Több, mint huszonöt éve vesz részt szervezet- és folyamatfejlesztésekben, vállalatirányítási rendszerek bevezetésében hazai kis- és közepes vállalatoknál, elsősorban szerviz- és projektmenedzsment területekre fókuszálva.

Operatív vezetőként kiemelt szerepe volt az intralogisztikai iparágban működő, hazai tulajdonú QLM cégcsoporttá történő fejlesztésében. Különböző működtetési igényű üzletágakat, úgy mint szoftver- és termékfejlesztés, kereskedelem, szerviz, projekt menedzsment és gyártás összehangolt működésének kialakítása volt az elsődleges fejlesztési feladata. Innen csatlakozott a NAVIGATOR csapatához.

Tanulmányok, továbbképzések

 • Széchenyi István Egyetem, 1993-1996, Gépészmérnöki kar
  Gépészmérnök, menedzsment szakirány
 • Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2002-2004
  Közgazdász MBA

Szakmai tapasztalat

 • Folyamat- és szervezetfejlesztés
 • Vállalatirányítási rendszer integráció
 • Operatív vezetés
 • Szerviz menedzsment
 • Műszaki oktatás

Írjon Ignát Lászlónak!

Vegye fel a kapcsolatot Ignát Lászlóval, megkeresésére hamarosan emailben válaszolunk!

  Vegye fel velünk a kapcsolatot!