Elkészítettük a Graboplast vállalatirányítási rendszerét

A 10 éves piaci tapasztalatokkal rendelkező NAVIGATOR egy magyar fejlesztésű vállalatirányítási szoftverrel nyerte meg a Graboplast Rt. 2002. decemberében kiírt pályázatát.

A hazai vállalatirányítási szoftverfejlesztő és tanácsadó piac egyik cége, a NAVIGATOR Kft. nyerte a Graboplast integrált vállalatirányítási rendszerére kiírt pályázatot. Az öt leányvállalatból álló cégcsoport ERP rendszerének bevezetése az ősz folyamán sikeresen lezárult.

A Graboplast Rt. 2002. decemberében pályázatot írt ki integrált vállalatirányítási rendszerének bevezetésére, melyre meghívta a piac jelentős cégeit, köztük a NAVIGATOR-t. A tendergyőzelmet a NAVIGATOR egy magyar fejlesztésű vállalatirányítási szoftverrel nyerte meg a többi, nagy szoftverszállítóval szemben. Ezt a versenyelőnyt az a kedvező ár melletti magas fokú rugalmasság és testreszabhatóság eredményezte, amely a NAVIGATOR által, az ERP piacon forgalmazott mindkét szoftvert – Microsoft Business Solutions Navision illetve Vectory – jellemzi.

A Graboplast Gazdasági Centrumának vezetője Ambrus Attila elmondta: „Azért a NAVIGATOR-t választottuk, mert a versenyképes kedvező ár-értékarányú ajánlata mellett, a cég rendkívül rugalmas, egyedi igényeket is figyelembe vevő, a legrövidebb időn belül megvalósuló rendszert ajánlott.”

A 10 éves piaci tapasztalatokkal rendelkező NAVIGATOR vállalati filozófiájába és üzleti gyakorlatába szervesen beépült a rugalmasság. Jutasi Zoltán, a NAVIGATOR ügyvezető igazgatója hozzátette: „Számunkra a rugalmasság az informatikában, azt jelenti, hogy az előre nem látható eseményekre, igényekre való gyors reagáló képességgel rendelkezünk. Talán ez az egyik oka a cég dinamikus fejlődésének, valamint annak, hogy az idei évben az előző évhez képest több mint háromszoros, a 300 millió Ft-ot meghaladó árbevételt érünk el.”

Az eredeti cikk: Technokrata