Gépipari Szerszám- és Alkatrészgyártás Gépipar

Tevékenységek

Szerszámgyártás - tervezés, gyártás, tesztelés

Lemezmegmunkálás - hideg alakítás, lézervágás, szögben formálás

Műanyag fröccsöntés

Forgácsolás

Ipari megoldások

A Társaság a szerszámgyártás területén folyamatosan fejleszti gépparját, a piacon elérhető legmodernebb CAD/CAM szoftverekkel rendelkezik. A precíziós szerszámgyártáshoz szükséges huzal – és tömbszikra berendezésekkel, többtengelyes 3D megmunkálásra is alkalmas CNC megmunkáló központokkal valamint egyéb speciális célszerszámokkal is dolgozik a vállalat.

A lemezmegmunkálás során a cég elvégzi a fém hidegen alakítását 5-500 tonnáig, acéllemez lézervágását 15 mm-es vastagságig, valamint szögben formálást 4 mm vastagságig.

A műanyag fröccsöntés területén Engel gyártmányú gépekkel rendelkezik a cég. A felmerült munkák során komplex módon termékfejlesztéssel, szerszámtervezéssel és szerszámgyártással is foglalkozik a Társaság.

Forgácsolást főként az autóipar számára gyárt a vállalkozás. Alkatrészeket a váltókban használatos belső kapcsolásoktól, az ipari targoncák fékpedáljain keresztül egészen a különböző kisebb karosszéria elemekig gyárt a Társaság.

A Társaság több jelentős ipari szabadalommal rendelkezik, a cég alapítója nevéhez több ipari innováció is köthető. Ezek felölelik az összefüggő gyártástechnológiák korszerűsítését a finomkivágás, a képlékenyalakítási munkálatok és a hidegfolyatás területein is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!