„Szerencsére egyre többen tudják, hogy stratégiánk szerint kis- és középvállalati ipari termelő cégeket működtetünk, így speciális helyzetben vagyunk, ügyfeleinknek sok olyan példát tudunk hozni a saját életünkből, ami nagyon hasznosnak bizonyult számukra. A tapasztalat azt mutatja, hogy egy alapos átvilágítás, de lehet, hogy egy kötetlen tulajdonosi beszélgetés is sok problémára vagy fejlesztendő területre képes rávilágítani. Ez pedig maximális bizalmat és szakmai tudást igényel. Azt szoktam mondani, hogy az ügyfeleink nem klasszikus kijelölt tanácsadót, hanem egy igazi társat kapnak az üzletmenetben. Hiszem, hogy a munkánk és ez a díj is alátámasztja, hogy a NAVIGATOR egy biztos iránytűként szolgál a KKV-k számára.”

– mondta el Jutasi Zoltán a díj átvételét követően

Az elismerés kapcsán a Portfolio kérdezte Jutasi Zoltánt, valamint Pallag Róbertet, társaságunk befektetési és üzletfejlesztési igazgatóját, hogy mik azok a területek, amiben leginkább támogatásra szorulnak a cégek, mennyi ideig tart a piacra lépésre való felkészülés, és mennyire kell forrásszűkével számolnia a piaci szereplőknek. Pallag Róbert kiemelte, az egész nemzetgazdaságra nézve nagyon kedvező, ha az adott ország kkv-szektora is részesül azokból az előnyökből, amit egy tőkepiaci jelenlét, egy nyilvános működési forma jelent. A BÉT az Xtend 2017-es indulása óta nagyon sokat tett, hogy ezt a lehetőséget megismertesse, a jelenlegi ökoszisztémában pedig már több száz vállalat van benne, így idén és jövőre is folytatódnak az új bevezetések.

Xtend-rekord: soha nem lépett ennyi kkv a magyar tőzsdére egy év alatt

Jutasi Zoltán, a NAVIGATOR igazgatóságának elnöke, valamint Pallag Róbert, cégcsoportunk befektetési és üzletfejlesztési igazgatója nyilatkozott a Portfolio-nak a BÉT Legek elismerés kapcsán.